Miitti

Legendaarinen 2on1eSports - Kesämiitti tulee taas!

2on1 Rytmiryhmä lähtee Nokialle viettämään kesän legendaarisinta viikonloppua! 

Laita kalenterista takalukkoon 22.7-24.7.2022. ja lähde mukaan! 

Mistä on kyse?

2on1esports -kesämiitti on vanhojen rakastama ja uusien kovasti pelkäämä tapahtuma, jossa tapaat naamat äänien takaa tai mikäli tähtäysjuomaresepti on oikea, tapaat äänet naamojen takaa. – Tyyli on vapaa, mutta pakollinen. 
Sulje silmäsi, ja kuvittele tämä: Kesäilta himmenee ympärilläsi, kun pelikentiltä tuttujen tovereiden kanssa jaat taistelun tiimellyksen parhaat läpät, teet uusia ystäviä ja halutessasi, hankit kunnon kohmelon. 

Halo? Kuka tänään?

2on1 esports kesämiitti järjestetään tänävuonna Nokian suurruhtinaskunnan vaikutusalueella. Puitteet ovat tapamme mukaan vähintäänkin himmeät!  

Mukana: 
– Kipparikalle ja muu apinalauma. 
– Legendaarinen Pullokisa ™ 
– Hyvät mätöt, jotka harvoin loppuvat kesken
– Saunaan pääsee kellon ympäri
– Palju lämpimänä alusta loppuun
– Viihtymisestä vastaa DJ tai useampi (kelivaraus) 
+ Muita aktiviteetteja, ettei kukaan kotona voi sanoa tämän olevan vain ryyppyreissu! 

Hinnat ja Osallistuminen

Miittimaksu Perus – 75€

Miittimaksu
(sis. ruokailut ja majoituksen, mahdollisuuksien mukaan myös kyydin).

Miittimaksu Jäsen Plus – 100€

Miittimaksu + 2on1 esports ry vuosimaksu. (VAIN 2on1 esports Ry jäsenet saavat kutsun tuleviin 2on1 esports ry pikkujouluihin ja vuosikokoukseen 2022)

Miittimaksu Elite – 125€

Miittimaksu + ry Jäsenmaksu + yllätyspalkinto ja erityismaininta miitissä.

Miittimaksu Huutiskauppa Elite Plus – Maksa yli 125€ 

Miittimaksun, ry Jäsenmaksun + yllätyspalkinnon ja erityismaininnan, sekä eniten massia huutiskaupassa pöytään lyöneelle Kultainen kunniakirja + toinen yllätyspalkinto

Traditionaalinen 2on1 ry Miittihuutokauppa! Tue yhdistyksen toimintaa ja todista omaavasi jengin syvimmät taskut ja isoimmat kivet! Kaiva kuvetta ja tue rakkaan yhdistyksemme touhuja vapaamuotoisella, itse haluamallasi summalla, joka ylittää 125€ summan! 

Suurimman summan tiskiin lyönyt henkilö tullaan muistamaan suurista kivistään, syvistä taskuistaan, sekä siitä faktasta, että ko. henkilö scorasi Kesämiitissä 2022 mukaansa sen kaikkein kauneimman, 2on1 esports ry Huutiskauppa Elite Plus -palkintosetin, sekä himoitun kultaisen kunniakirjan!

 

Etkö ole vielä yhdistyksen jäsen? Häpeä! 

2on1 Ry:n jäsenyys on ILMAINEN ja takaa sinulle kutsun kaikkiin tuleviin yhdistyksen tapahtumiin ja hippaloihin. Se vipein vippi, johon pelaaja voi kuulua, on 2on1 Ry! 
Jäseneksi liityt helposti täältä 

Avec mukaan miittiin?
miittipaikkoja on tänävuonna rajoitetusti, avecin ottaminen mukaan onnistuu JOS paikkoja jää vapaaksi kun kaikki halukkaat 2on1 jäsenet ovat lunastaneet miittilippunsa. Tiedustele tikettitilannetta 2on1 johtoryhmältä.