2on1 Kesämiitti 2022 Mission brief

HUOMIO! 

Itse itseänne opettaen, tieto, sisäistä! 

Olemme ylpeitä saadessamme kaltaisesi alfataistelijan mukaan tähän erityisenhienoon tehtävään. Edessä odottaa henkisesti, fyysisesti ja todennäköisimmin maksatoksisesti erittäin rankka edesottamus. – Vielä kerran kiitos osallistumisesta. 

2on1 Kesämiitti on kautta aikain tunnettu yhteistapahtumien battle royal -tyylisenä ratkaisuna, josta tornihuhuja kiertää ja monissa paikoissa läsnäolomme on suorittanut kaksi toimintoa kerrallaan. Eli olemme olleet tervetulleita ensimmäisen sekä viimeisen kerran. 


Kun saavut kohteeseen, tulet vastaanottamaan tiedon majoituksesta ja yleisistä toimintaohjeista. Ensimmäisen illan tehtävä on pääsääntöisesti havainnoida ympäristöä ja soluttautua porukkaan. 
Seurueessa on konkareita, sekä uutta verta.  – Kannattaa tutustua kaikkiin, sillä joukko on juuri niin vahva kuin yhteishenki on. 

Tehtävän kesto: 22.7-24.7.2022

Tehtävän tavoite:
Humaltua, selviytyä, voittaa.

Tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii taistelijalta lujaa itsekuria, valveutunutta havainnointia ja nopeita hoksottimia.

Perjantai

Sauna on lämmin koko illan
Kello 19.00 Tervetulomalja
Kello 20.00 Ruokailu
Kello 21.00 Aktiviteetteja
Kello 23.00 Iltapala

LAUANTAI

Sauna on lämmin koko päivän
N. kello 10.00 Brunssi
Kello 12.45 Vuosikokous
Kello 15.00 Pulloskaba
Kello 17.00 Taistelurata
Kello 21.00 Iltapala
Jos sataa, elokuvanäytös iltapalan jälkeen
Kello 23.30 Yöpala
 

SUNNUNTAI

Kello 10.00 Omatoiminen aamiainen
Kello 11.00 Siivous

Tiedusteluraportti

Alue koostuu useasta kelomökistä, joista suurimmassa tiedustelun ja tarkkailun perusteella myös tapahtumakeskittymä. Rannassa sauna. Alueella havaittu vihollisliikettä, eritoten rxnttxsiä (avain: x=ö) 
Alueelle myös lähetetty myötämielisiä rxnttxsiä. Tarkkaavaisuus on hyvin suositeltua ja havaitessasi oletetun rxnttxsen tulee sitä lähestyä varovasti, ensin kuitenkin kannattaa varmistaa, että kohderxnttxnen on myötämielinen. 
Tunnustelijat ovat todenneet, että myötämielisiä kohteita on läsnä useampi ja vihollisen soluttautujia vähemmän, tarkkoja määriä ei ole tiedossa. 
Kohdatessasi rxnttosen: 
– Pysy rauhallisena, tarkista ympäristö. 
– Pidä rxnttxsen sijainti omana tietonasi, sillä seinilläkin on korvat. Emme halua menettää yhtään hyvää taistelijaa vihamielisten toimijoiden ovelaan ansaan. Varmista siis, että lähestyt vain myötämielistä rxnttxstä. Myötämieliset tunnistaa samankaltaisuudestaan. 

Rönttösen läheisyydessä on lokikirja, johon kirjataan taistelijan nimi, kohtaamisaika, sekä seurassa olleet mahdolliset muut taistelijat. 

Tehtävien suorittaminen

Mestoilla on rasteja, eli kaikenlaista harrastamista. Mölkyn jne voittaminen kirjataan itselle muistiin ja kerrotaan bambooselille. Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi mahtavan palkinnon! 

Alueen aktiviteetit, eli sidequestit:

  • Krusifiksi
  • Köydenveto pvp,
  • Mölkky
  • Pentanki
  • Fribaputti

Taistelijan ohjeet

Pidä kivaa, siivoa jälkesi.
Tupakantumpit tuhkikseen tai sammutettuna asuoraan roskiin. 
EA -pakkaus on keittiön vieressä komerossa
Rönttösbongaile